Професионализъм и Опит

Нашият дерматолог


Ние гарантираме индивидуализирана и лична грижа, която поставя на първо място Вашите нужди и очаквания, и която започва с консултация в нашия център.

Д-р Снежана Георгиева - дерматолог

Д-р

Снежана Георгиева

Д-р Снежана Георгиева е завършила специалност медицина в Тракийски университет, гр. Стара Загора през 1999 г. През 2008 г. придобива специалност по дерматология и венерология. Работила е като асистент в Кожна клиника , гр. Стара Загора и като дерматовенеролог в Дерматологичен център „Lege Artis”, гр. Стара Загора.
Член е на Български лекарски съюз, Българско дерматологично дружество и EADV (Европейска академия по дерматология и венерология).
Участвала е в множество курсове, обучения и международни форуми в областта на класическата, лазерната и естетичната дерматология.


Какви услуги
предлага Dermmed?

Дерматологичен център „Dermmed„ е лечебно заведение, в което се извършват строго специализирани медицински дейности в областта на дерматологията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика.


Класическа дерматология и венерология

По време на прегледа пациентът дава информация за своите оплаквания, свързани с кожата, както и за своите минали и придружаващи заболявания.


Виж повече


Премахване на доброкачествени кожни образувания

Доброкачествените кожни образувания са различните фиброми, кондиломи, бенки, ангиоми, папиломи и др.


ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ


Естетична медицина

Естетичната медицина помага на хората да се чувстват добре на различни възрасти, да живеят в хармония със себе си и да преодолеят негативните последствия на остаряването.


ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ


Апаратни процедури

Dermmed разполага със система за неоперативен лифтинг AGNES, Sylfirm X, Q-Plus Star 1, Visia 7 за компютърен анализ на кожата на лицето и др.


ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Свържете се с насПосетете ни на място

гр. Стара Загора
ул. „Граф Игнатиев“ 17
Офис 2


Обадете ни се

+359888255300


Пишете ни имейл

dermmedbg@gmail.comЛого Dermmed


Открий новото си АЗЛого Dermmed

Открий новото си АЗ