Професионална Аква Пилинг система 6 в 1

Аква Пилинг системата 6 в 1 е най-новата система с функции за водно дермабразио, оксивибро (оксидженео), кислородна мезотерапия, радиочестотен лифтинг, ултразвук и криотерапия.

Водно дермабразио:

Водното дермабразио е иновативна система за дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата, която напълно замества механичните техники за почистване, използвани до този момент.
Това е интегрирана система, разработена по революционно новата технология „Вортекс“. За всяка процедура се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум. Всички компоненти работят в синхрон. Въздействието върху кожата се осъществява с помощта на различни разтвори, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Процедурата е абсолютно безопасна и безболезнена. Идеална е за всички типове кожа. Чрез водното дермоабразио кожата се почиства, хидратира, изглажда, порите се свиват, а тенът се изравнява и става по-сияен.
Процедурата се прави веднъж месечно.
Аква пилинг система 6 в 1


ОксиВибро:

Благодарение на специфично вибриращо движение, този апликатор произвежда огромно количество балончета, обогатени с CO2, които проникват дълбоко в кожата. По този начин кръвта се насища с кислород и клетките на кожата се възстановяват, което води до подмладяване и стягане на кожата.

Кислородна мезотерапия:

Кислородната мезотерапия е революционен метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород. В основата му стои въздействието на струя с 98% кислород, който се подава под налягане и прониква дълбоко в кожата. Мощното насищане на тъканите с кислород допринася за жизненост, тонус и гладкост на кожата.
Тази процедура е реална алтернатива на мезотерапията, но без игли и болка. При нея рисковете са сведени до минимум, резултатът се постига постепенно и е много добро решение за тези, които не искат драстична промяна. В зависимост от проблема, при кислородната мезотерапия се въздейства с различни разтвори, които проникват в дълбочина, осигурявайки на кожата активни вещества и кислород.
Кислородната мезотерапия е напълно безопасна и може да се прилага във всички зони на лицето. След процедурата кожата е успокоена, свежа и стегната.
Процедурата се прави веднъж седмично, като е препоръчително да се направи курс от поне 6 процедури.

Радиочестотен лифтинг:

Радиочестотният лифтинг е неоперативен метод за стягане на кожата, който предизвиква пълно подмладяване на кожата, като няма възстановителен период. Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. При този метод се предизвиква контролирано загряване на дермата, в резултат на което се стимулира образуването на нов колаген и кожата става по-стегната и плътна. Методиката е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 г. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA” (FDA).
Оптимални резултати обикновено се постигат след 6-8 процедури, като се правят на интервали през 7-10 дни.


Ултразвук със специален контейнер за серуми:

Апликаторът доставя високочестотна ултразвукова енергия от 1MHz, която ефективно разгражда молекулярната структура на ултразвуковите серуми, поставени вътре в него до съвсем малки молекули. По този начин те преминават лесно през бариерата на кожата и проникват под повърхността й, което води до хидратация и изглаждане на кожната текстура.

Криотерапия:

Охлаждането е идеална завършваща стъпка на всяка терапия. Криотерапията предизвиква свиване на порите, като по този начин активните съставки се запечатват в кожата и тяхното действие се удължава във времето. Охлаждащата терапия е отлична за успокояване на раздразнени или зачервени кожи. Използва се и преди кожни инжекции, за да изстуди зоната на третиране и да намали дискомфорта по време на терапията.Процедура:Цена:
Почистване на лице с водно дермабразио + криотерапия40 лева
Почистване на лице с водно дермабразио + вкарване на ампула с кислородна мезотерапия + криотерапия60 лева
Почистване на лице с водно дермабразио + вкарване на ампула с ултразвук + криотерапия60 лева
Биолифтинг на околоочен контур50 лева
Биолифтинг на лице + околоочен контур70 лева
Почистване на гръб, рамене + деколте с водно дермабразио50 лева


Лого Dermmed


Открий новото си АЗЛого Dermmed

Открий новото си АЗ