Система за неоперативен лифтинг AGNES

Системата за неоперативен лифтинг AGNES и нейните модули се използват при различни дерматологични и хирургични процедури. Апаратът е предназначен за разграждане на локални мастни натрупвания и неоперативен лифтинг в областта на лицето, шията и клепачите, както и за терапия на акне (активно акне и белези).
Системата AGNES работи с различни видове изолирани радиовълнови игли, които действат на принципа на загряване и топлинно коагулиране на клетъчната тъкан, предизвикано от контактното съпротивление на радиочестотна енергия (RF energy), а изолираната част на иглата не позволява изгаряне на околните тъкани.
Ефектът от това загряване е разграждане на локализирани мастни натрупвания, ремоделиране и стимулиране образуването на нов колаген, а оттам и стягане на кожата.

Индикации:

– Оформяне на лице – лифтиране, стапяне на локализирани мастни натрупвания, контуриране;
– Премахване на двойна брадичка;
– Премахване на торбички под очите;
– Премахване на бръчки около очите и устните;
– Премахване на отворени и затворени комедони по лицето;
– Активно акне вулгарис, включително белези от акне;
– Премахване на сирингома – малки доброкачествени туморовидни образувания.

Брой процедури и интервали между тях:

– Препоръчителният брой на третиранията е индивидуален, от 2 до 4;
– Периодът за проследяване е 1 месец след последното третиране;
– Интервалите на третиране са от 2 до 3 месеца;
– Прилагането на неоперативния лифтинг AGNES е подходящо по всяко време на годината.Преди процедурата

След процедура Агнес

Основни предимства на AGNES и типични резултати:

– Едновременно премахва мазнините и стяга кожата;
– Лечебните сесии са кратки;
– Технологията е предсказуема, точна и безопасна;
– Микроиглите са изолирани, за да осигурят допълнителна защита на околната тъкан.

Усещания по време на процедурата:

С цел максимален комфорт и обезболяване на зоната на третиране, се поставя упойка под формата на крем, като за по-дълбоките мазнини и торбичките под очите се прилага и локална анестезия.

Период на възстановяване след процедурата:

При терапия на активно акне, белези от акне, сирингоми пациентите могат да получат леко зачервяване за 1-3 дни, което може да се прикрие с грим. Не са необходими специфични последващи грижи след тези процедури.

При стапяне на локализирани мастни натрупвания в областта на лицето и брадичката, оформяне на контура и премахване на торбички под очите възстановяването е между 7-10 дни. През този период има оток (най-изразен през първите два дни), зачервяване и натъртване, които постепенно отзвучават. В някои случаи може да се формират синини, които преминават за няколко дни, а в редки случаи е възможно да има изтръпване и свръхчувствителност в третираната област до 4 седмици след процедурата.


АКНЕ:

Лечението на акне с AGNES е ефективно, тъй като е насочено към причината за заболяването. Посредством микроигли, които доставят радиочестотна енергия с контролирана дължина на импулса AGNES позволява селективно унищожаване на мастните жлези, без термично увреждане на повърхностния кожен слой, което осигурява трайно решение при лечението на акне. След като мастните жлези бъдат унищожени, акнето отзвучава, а вероятността да се активира повторно е минимална.


Лечение на акне с Агнес
Лечение на акне с Агнес

БРЪЧКИ:

AGNES въздейства върху бръчките посредством микроигли, които доставят радиочестотна енергия с контролирана дължина на импулса, загряват кожната тъкан, като по този начин стимулират ремоделирането и производството на нов колаген в кожата, възстановява младежката еластичност на кожата и заглаждат значително статичните бръчки.


Терапия на бръчки
Терапия на бръчки с АгнесТОРБИЧКИ ПОД ОЧИ:

AGNES въздейства върху торбичките под очите чрез два вида микроигли. Посредством радиочестотна енергия с контролирана дължина на импулса едните загряват и унищожават мастните клетки, а другите стимулират ремоделирането и производството на нов колаген, и стягат кожата в тази зона.


Терапия на торбички под очи
Третиране на бръчки и торбички под очите с Агнес

КОНТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНА БРАДИЧКА:

AGNES въздейства върху локализираните мастни натрупвания и отпуснатата кожа в областта на брадичката и контура на лицето посредством микроигли. Те доставят радиочестотна енергия с контролирана дължина на импулса, като едновременно загряват и унищожават мастните клетки и стягат отпуснатата кожа в тези области.


Премахване на двойна брадичка
Третиране на двойна брадичка с АгнесИндикации: Цена:
Терапия на акне и белези от акне 200 – 400 лв.
Лечение на сирингоми150 – 200 лв.
Терапия на торбички под очите500 лв.
Терапия на периорбитални бръчки400 лв.
Терапия на периорбитални бръчки със системата за неоперативен лифтинг AGNES + лифтинг на горен клепач с PLEXR600 лв.
Терапия на периоорални бръчки200 лв.
Терапия на двойна брадичка600 лв.
Стягане на шия600 – 800 лв.
Слим фейс лифт (брадичка, лицев контур)700 – 1000 лв.

Лого Dermmed


Открий новото си АЗЛого Dermmed

Открий новото си АЗ