Jalupro Биоревитализация на кожата

Възстановяването на жизнените функции на кожата е съществена стъпка при лечението на хронологичното стареене. Задълбочени научни изследвания показват, че за процеса на биоревитализация е важна комбинацията от аминокиселини (глицин, L – пролин, L – лизин, L – левцин) и хиалуронова киселина.

Jalupro биоревитализация на кожата е иновативна патентована формула, съдържаща хиалуронова киселина и специфично съчетание на аминокиселини. Комплексът от аминокиселини дава импулс на метаболитната активност на увредените тъкани, стимулирайки производството и синтеза на нов колаген. Хиалуроновата киселина осигурява поддържане на оптимални нива на влага и създава молекулен скелет, който прави кожата по-еластична.

Биоревитализация

Jalupro биоревитализацията възстановява блясъка и плътността на увредената кожа, предотвратява и редуцира появата на отпусната кожа, редуцира фините линии и бръчки. Подходяща е за терапия на белези от акне, келоиди и изразени червени белези. Възстановява се естествения младежки вид на кожата. Десет дни след първата процедура се наблюдава значително подобрение в дълбоката и повърхностна хидратация на кожата, която се запазва дори и след 6 месеца.

Терапията с Jalupro е подходяща за зоната около очите, лицето, шията и деколтето. Една ампула Jalupro 3 ml. е достатъчна за следните области:

• Лице + околоочна зона
• Шия + околоочна зона
• Деколте + околоочна зона

Необходими са 3-4 процедури, в зависимост от състоянието на кожата, проведени през 10 дни. За да се поддържа постигнатия ефект, е препоръчително да се правят поддържащи процедури на всеки 6 месеца.


Цена на една процедура: 250 лв. (ампула от 3 мл.)

Цена на пакет от 3 процедури: 680 лв.

Цена на пакет от 4 процедури: 880 лв.

Открий новото си АЗ
Открий новото си АЗCopyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени.Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени.