Клиничен микронидлинг

Клиничен микронидлинг е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата. При този метод се използват фини иглички, които образуват микроскопични каналчета в кожата. По този начин, в дълбочина се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и други активни вещества. Микроперфорацията предизивква и засилено производство на нов колаген и еластин. По този начин се подобрява и еластичността на кожата.

Посредством устройството Dermapen се осигуряват бързи, прецизни и деликатни убождания, които осигуряват синтеза на здрави колагенови и еластинови влакна. Работи се със стерилни и индивидуални накрайници в зависимост от конкретния проблем и зоната на третиране.Клиничен микронидлинг

Клиничният микронидлинг е предназначен за заличаване на хлътнали белези, бръчки, подмладяване и съживяване на увредената от ултравиолетовите лъчи кожа, както и за заличаване на стрии.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е безболезнена, а дискомфортът е минимален и без странични ефекти. Кожата в зоната на третиране се зачервява като след излагане на слънце. Процедурата може да бъде извършвана по всяко време на годината.

Колко процедури са необходими?

Броят на процедурите зависи от индивидуалните особености. За постигане на търсения ефект се препоръчват 3-6 процедури, с интервал от 3-4 седмици между тях.

Какви са възможните нежелани реакции след процедурата?

След процедурата обикновено няма видими следи. Възможно е  да се появят слабо зачервяване, което отзвучава за няколко часа до 1-2 дни.Клиничен микронидлинг

Област: Цена:
Микронидлинг на лице с нанасяне на регенериращ серум 150 лв.
Микронидлинг на щия с нанасяне на регенериращ серум 100 лв.
Микронидлинг на лице и шия с нанасяне на регенериращ серум 200 лв.
Микронидлинг на деколте с нанасяне на регенериращ серум 100 лв.
Микронидлинг около очи с нанасяне на регенериращ серум 100 лв.
Открий новото си АЗ


Открий новото си АЗ

Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени.Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени.