Мезолифтинг със Скинбустери

При мезолифтинга се използват скинбустери с висока концентрация на хиалуронова киселина, която естествено се съдържа в човешкото тяло. Тя притежава способността да привлича молекулите на водата, като по този начин поддържа кожата естествено хидратирана. С напредването на възрастта производството на хиалуронова киселина намалява, в резултат на което кожата става суха, отпусната и с изморен вид.
Терапията е подходяща за корекция на фини статични бръчки, разширени пори, отпусната, изтъняла и дехидратирана кожа по лице, шия, деколте, гърба на дланите. Ефектът е дълбока хидратация, стягане и повдигане на кожата. Освен за подмладяване на кожата, скинбустерите се използват и като допълваща терапия при някои видове белези.
Необходими са 3 процедури, проведени през около 20-30 дни. За поддържане на постигнатия ефект, е препоръчително да се прави една процедура на всеки 6 месеца.

Цена:

Скинбустери с Restylane Vital 1ml: 280 лв. за 1 ампула / 750 лв. пакет за 3 процедури

Скинбустери с Neauvia organic Hydro deluxe 2,5 ml: 350 лв. / 950 лв. пакет за 3 процедури

• Една ампула Neauvia organic Hydro deluxe е достатъчна за третирането на две области (лице, шия, деколте и горната повърхност на длани)


Открий новото си АЗ
Открий новото си АЗCopyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени.Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени.