Хибриден филър с лифтинг ефект HArmonyCa®  

HArmonyCa® е първият в света хибриден филър на Allergan Aesthetics с двоен ефект, комбиниращ CaHA (калциев хидроксиапатит) с хиалуронова киселина.
С възрастта може да се наблюдава загуба на обем и промяна в структурата на кожата на лицето. HArmonyCa® подобрява структурата на кожата, като осигурява незабавен лифтинг ефект от хиалуроновата киселина и продължително стягане и лифтиране, благодарение на CaHA, който стимулира синтезата на колаген в кожата.
HArmonyCa® е незаменим помощник за възстановяване на структурата на кожата, за стягане и изглаждане на фините линии и бръчки.

Продължителност на резултата от процедурата с HArmonyCa®

HArmonyCa®, за разлика от всеки друг дермален филър, работи двуфазно – мигновено напълване в зоната на третиране и увеличаване на производството на колаген с течение на времето. Затова резултатите от процедурите имат продължителност до 19 месеца. Резултатите от процедурите с HArmonyCa® започват да се появяват още след първата процедура. След приключване на лечението ефектът на обновяване на кожата продължава.

Колко процедури са необходими, за постигане на желания резултат?

Броят на процедурите, необходими за постигане на желания резултат зависи от индивидуалните особености на лицето ви. Възможно е да се наложи корекция, за да получите желания резултат.

Противопоказания:

• При пациенти с тежки алергии, изразяващи се в анамнеза за анафилаксия или анамнеза за наличие на множество тежки алергии;
• При пациенти с известна свръхчувствителност към някой от компонентите;
• При пациенти с известна свръхчувствителност към лидокаин или анестетици от амиден тип;
• При пациенти с нарушения в кръвосъсирването.

Често срещани реакции след процедурата включват зачервяване, оток, болка, чувствителност и сърбеж, които обикновено отзвучават в рамките на 24-48 часа.

Цена:

700 лв. за една ампула от 1.25 мл.
1300 лв. за две ампули от 1,25 мл. (в рамките на една процедура)
Лого Dermmed


Открий новото си АЗЛого Dermmed

Открий новото си АЗ