Мезотерапия

Мезотерапия, това е уникален метод в естетичната дерматология, при който в кожата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, или различни коктейли от активни вещества. Тяхната цел е да намалят образуването на свободни радикали, да регулират метаболизма на клетките и да подтиснат образуването на пигмент. Това спомага за максимално подмладяване и възобновяване на кожата.

В областта на естетичната медицина тази процедура е доказан метод за намаляване на пигментацията, стягане и лифтинг на лицето и всички зони на тялото, за третиране на бръчки, за хидратиране и подмладяване на кожата на лицето, шията и деколтето.

Каква е продължителността на процедурата?

Продължителността на една терапия е около 20-30 минути.

Колко процедури са нужни?

Броят на необходимите продецури варира при всеки пациент, в зависимост от характера на проблема, като обикновено броят им е между 3 и 6, през интервал от 1 до 4 седмици. Трайността на ефекта от приложената мезотерапия зависи до голяма степен от начина на живот и физическата активност.

Какви са възможните нежелани реакции след процедурата?

След процедурата обикновено няма видими следи. Възможно е да се появят слабо зачервяване, парене и сърбеж, които отзвучават в рамките на няколко часа до 1-2 дни.Мезотерапия на лице
Открий новото си АЗ


Открий новото си АЗ

Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазениCopyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени