Премахване на двойна брадичка с Belkyra

Двойната брадичка е често срещан естетически проблем, който засяга както жените, така и мъжете. Независимо от диети или упражнения, пълнотата в зоната на двойната брадичка не изчезва и кара хората да се чувстват по стари и по-тежки, отколкото са в действителност.

Независимо дали се е появила с напредване на възрастта или е резултат от промяна в теглото, проблемът с двойната брадичка досега е бил труден за повлияване. Belkyra е единственият инжекционен разтвор одобрен от Американската академия по храни и лекарства (FDA), който необратимо води до разграждане на мастните клетки под брадичката. Belkyra е лекарство с активна съставка дезоксихолева киселина – молекула, която помага за разграждане и абсорбиране на мазнините в тялото.

Как се прилага Belkyra?

Belkyra е нехирургична инжекционна терапия, която може да се направи в рамките на 15 – 20 минути с видими резултати само след 2 до 4 процедури. Максималният брой на извършените процедури е 6, като интервалът между тях е най-малко 1 месец.

Има ли възстановителен период след процедурата?

При повечето пациенти времето за възстановяване е минимално. Известно неразположение може да има след първата терапия, като след процедурата е възможно да се получи лек оток. Възможно е да се появят зачервявания, хематоми или изтръпване.

Какви са противопоказанията?

– Пациенти със свръхчувствителност към дезоксихолиева киселина;

– Наличие на инфекция в зоната на лечение;

– Не се препоръчва за лечение на бременни или кърмещи жени.


ЦЕНОРАЗПИС

Премахване на двойна брадичка
Открий новото си АЗ


Открий новото си АЗ

Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазениCopyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени