Скинбустери

Скинбустери, това са продукти за терапия на кожата, разработени на базата на клинично доказана стабилизирана хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е вещество, което естествено се среща в човешкото тяло. Тя притежава способността да привлича молекулите на водата, като по този начин поддържа кожата естествено хидратирана. С напредването на възрастта производството на хиалуронова киселина намалява, в резултат на което кожата става суха и с изморен вид.

Терапията със Скинбустери е много подходяща за корекция на фини статични бръчки, разширени пори, отпусната, изтъняла и дехидратирана кожа по лице, шия, деколте, гърба на дланите. Освен за подмладяване на кожата, скинбустери се използват и като допълваща терапия на някои видове белези. Необходими са 3 процедури, проведени през около 20 дни. За да се поддържа постигнатият ефект, е препоръчително да се прави една процедура на всеки 6 месеца.


Поставяне на скинбустериОткрий новото си АЗ


Открий новото си АЗ

Copyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазениCopyright @ 2019 Дерматологичен център Dermmed. Всички права запазени